

פרויקט בוטיק המשלב מיקום עירוני שקט עם תכנון מוקפד, מפרט איכותי וניהול אישי לאורך כל הדרך. הפרויקט ממוקם באחד הרחובות המבוקשים בהרצליה, וכולל 15 יחידות דיור בסטנדרט גבוה עם הקפדה על כל פרט, מהתכנון ועד המסירה.




חברת דיגמי רכשנו מכם דירה ברחוב שד הקונגרס 8 רמת גן וזה הזמן לומר לכם – תודה. תודה על היחס החם, הליווי הצמוד לאורך כל שלבי הבניה. על הסבלנות להקשיב ולכבד את הלקוח. אנו שמחים להצטרף למועדון הלקוחות שלכם ומאחלים לכם המשך עשיה פורייה, פיתוח ושגשוג.
לחברת דיגמי יזמות תודה שהפכתם את נושא רכישת הדירה ותהליך הבניה לחוויה טובה ובלתי נשכחת. תודה על השלווה והסבלנות תודה על הרוחב והאכפתיות על עמידה בלוחות הזמנים והעיקר על התוצאה הנהדרת שני בתים לתפארת מדינת ישראל נפגש בדירה הבאה😊
לאלי וגיא היקרים הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט להגיד- תודה! תודה על הסבלנות תודה על האוזן הקשבת תודה על התמיכה והסיוע לאורך כל הדרך. שמח שנפל בחלקי להכיר אותכם חברה קטנה, משפחתית שנותנת יחס חם ואישי. מאושר שזכיתי לקנות מכם את הבית הראשון שלנו.
לחברת דיגמי היקרים רצינו להודות לכם על היחס האישי האכפתיות, היושר וההגינות כלפינו. קיבלנו את בית חלומותינו, בית מדהים עם מפרט ברמה הכי גבוהה שיכלנו לבקש.